Henger du med i AI-utviklingen?

Hold deg oppdatert! Hvordan vil AI-revolusjonen påvirke deg, din bedrift, samfunnet og verden?

På itSMF-konferansen setter vi fokus på AI – både «The good, the bad and the ugly». Da ChatGPT ble lansert i november 2022 tok den verden med storm, og ble den raskeste teknologien til å nå 100 millioner brukere noensinne. Et drøyt år etter er AI-revolusjonen i ferd med å endre samfunnet vårt mer enn vi aner. Hvordan kan vi utnytte muligheter, unngå trusler, og bidra til å styre utviklingen i en riktig retning?

På itSMF-konferansen vil vi  belyse ulike aspekter ved AI. Ishita Barua, forfatteren av suksessboka «Kunstig intelligens redder liv», kommer på konferansen. Hun vil fortelle hvordan AI gir legene nye superkrefter. Hun holder også workshop om hva AI er, hvordan det fungerer og hvordan det kan tas i bruk på en fornuftig og bærekraftig måte. For det er nemlig noe alle bør mer bevisst på, når de tar i bruk AI.

Spennende AI-foredrag på itSMF-konferansen 6.-8. mars

Fremtidsforsker og ekspert på kunstig intelligens, Elin Hauge, bringer inn noen tankevekkende perspektiver på utviklingen av AI. Hun både avmystifiserer og forklarer kunstig intelligens, og viser vei for ansvarlig, bærekraftig og verdiskapende bruk i næringsliv og samfunn.

Vi tenker ofte at digitalt er bærekraftig, for dataene flyr jo bare sporløst rundt oss i skyen, - eller?. Dessuten hører vi stadig at digitalisering er en viktig del av løsningen på miljø- og klimaproblemene. Men er det sant? Hvor bærekraftige er egentlig de digitale teknologiene?

Hva er de største truslene med AI, er spørsmålet Dácil Hernández, AI-direktør i Nagarro, stiller i sitt foredrag. Kanskje er det ikke AI i seg selv, men måten vi bruker den på, og påvirkes. I mai 2023 gikk et falskt AI-generert bilde av en eksplosjon nær Pentagon viralt, og forårsaket midlertidig kollaps i det amerikanske aksjemarkedet. Dette viser AIs potensial for å spre feilinformasjon! Hvordan skal vi kunne skille løgn fra sannhet? Hva med polarisering? Hva skjer med jobbene våre? Hvordan unngå urettferdige avslag på lån? Advarsel: Hvis du fra før er mørkredd og bekymret, bør du unngå dette foredraget! Hvis du vil bli mer bevisst på AI-utviklingen, kan foredraget sterkt anbefales!

Til dere som fortsatt ikke har tatt i bruk AI, benytt anledningen nå! Vi har satt opp en egen workshop om bruk av ChatGPT med Wilhelm Hartvig, AI-ansvarlig i Sopra Steria. Her vil du få oppskrifter og mange praktiske eksempler på hvordan du selv kan få best mulig nytteverdi ut av tjenesten.


Følg oss på SOME: Vinn konferanse for deg og din venn!

Blir du den heldige som vinner av to billetter til årets itSMF-konferanse? Følg oss på LinkedIn og Facebook! Der lanserer vi nå en stor konkurranse. Premien inkluderer overnatting og festmiddag med underholdning, både for deg og en venn/kollega som du kan dele opplevelsen med. Tre heldige vinnere annonseres den 22. februar!


Til utstillere: Vær rask hvis du ønsker utstillingsplass!

Utstillingen er nå i ferd med å fylles opp, men det er fortsatt noen plasser igjen.


Gjør deg klar til uforglemmelige opplevelser på årets itSMF-konferanse!
 
Velkommen til itSMF-konferansen 2024,
Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen 7.-8. mars
og pre-konferanse med workshops onsdag 6. mars

Silje Falla Tørmoen