Programmet for itSMF-konferansen er klart!

Digital transformasjon handler ikke først og fremst om teknologi, men om mennesker!

Digital transformasjon angår alle virksomheter som ønsker å overleve i turbulente tider. Tradisjonelle silobaserte virksomheter agerer for sent. Virksomheter må kunne snu seg rundt raskt og skape verdi på nye måter. Vi trenger smidighet, fart og flyt. Hva skal til for å lykkes med det?

Mange norske virksomheter har digital transformasjon øverst på agendaen. Studier viser imidlertid at 70 % av digitale transformasjoner feiler. Mange undervurderer hva som skal til. De som tror digital transformasjon handler om teknologi og digitalisering, vil fort komme til kort. Da helles det bare sement over tungrodde prosesser. Smidighetens hemmelighet ligger et annet sted.


Programmet for itSMF-konferansen er klart!

Den norske itSMF-konferansen er unik. På programmet finner du håndplukkede eksperter som deler kunnskap og erfaring på områder vi vet er viktige for å lykkes. Vi vil at norske virksomheter skal lykkes i å skape smidige, menneskevennlige organisasjoner med høyt engasjement og skaperkraft.
 
Men vi har et dilemma. Det vi lærer bort er for effektivt! Når produksjonstakten øker eksponentielt, hvor ender vi opp da, hvis vi ikke snart begynner å tenke bærekraftig og sirkulært? Kan vi klare å løfte blikket ut over vår egen organisasjonskant? Kan vi bruke de nye kreftene til å samarbeide om globale utfordringer?
La oss ha det dilemmaet i bakhodet når vi samles på Gardermoen i mars! Håper programmet faller i smak!


Lanseringskampanje fram til 10.2:
Verv 2 venner til konferansen og få en gratis workshop!

Aldri før har vi hatt et så spennende workshop-program! Om du hjelper oss å spre budskapet om itSMF-konferansen, får du nå en unik mulighet til å oppleve en workshop gratis!
 
Du kan velge en workshop med alt fra Federico Lozano, Norges mest populære NTNU-professor i Design Thinking, til Ishita Barua, forfatter av suksessboka «Kunstig intelligens redder liv». Du kan lære om Wardley Mapping, DevOps, Smidig, teamkontrakter, transformasjonsledelse og datadrevet sirkularitet, eller få et lynkurs i ITIL 4.  Du kan til og med fordype deg i psykologisk trygghet med selveste Bård Fyhn, som har Norges eneste doktorgrad i faget!
 
Workshopdagen er en god mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med andre deltakere. Med felles middag i restauranten til slutt gir dagen en fin oppvarming til konferansen.   
 
Kampanjen gjelder til og med 10. februar. Vi tar forbehold om at det er ledig plass på ønsket workshop. Vær rask for å sikre deg plass. Last ned programmet nå og send det til de du ønsker å oppleve konferansen sammen med. Når dine venner er påmeldt, sender du en bekreftelse på dette til Janicke på itsmf@itsmf.no.


Bli med som utstiller!

Utstillingen gir en god anledning for våre deltakere til å bli kjent med leverandørenes tjenester. Spesielt interessant er kurs og verktøy innen ITIL4, DevOps, smidig, teamsamarbeid, digital transformasjon og bærekraft. De ter fortsatt ledige utstillerplasser. Meld deg på i dag!


Velkommen til itSMF-konferansen 2024,
Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen, 7.-8. mars
Og Pre-konferanse med workshops onsdag 6. mars

Silje Falla Tørmoen