itSMF nyhetsbrev uke 33

Årets viktigste IT-konferanse, aktuell for alle virksomheter i alle bransjer. Meld deg på før 1. september og få Early Bird-pris!

Vi er alle avhengige av IT og nå går utviklingen fort!  Hvor god er din virksomhet til å skape gode og brukervennlige digitale tjenester? Hvor raskt klarer dere å respondere på endrede behov fra kunder og samfunn?

På itSMF-konferansen vil du høre hvordan norske virksomheter rigger seg for raske endringer. Selv for offentlige virksomheter er det nå kritisk å kunne respondere raskt, og på konferansen får du høre historier fra blant annet Politiet, NAV, Helse Nord IKT, Sarpsborg Kommune, DNB, Norges Automobilforbund og Digitaliseringsdirektoratet og flere.
 
Digital transformasjon handler om at hele virksomheten må over på et nytt tankesett og dra i samme retning. Den største endringen ligger ikke i teknologi, men i ledelse, arbeidsmåter og kultur. Og ikke minst i team og teamstrukturer som vi setter fokus på i dette nyhetsbrevet.
 
Noen bøker har revolusjonerende kraft!
Boka «Team Topologies» av Matthew Skelton og Manuel Pais inspirerer nå organisasjoner over hele verden. Den ble i 2020 kåret til «Best new management book to read» av Book Authority. På itSMF-konferansen vil vi sammen med Matthew Skelton utforske hvordan teamdynamikk og teamstrukturer i en organisasjon kan bidra til flyt og verdiskapning.
 


Her er noen flere smakebiter fra programmet relatert til teamstrukturer og teamarbeid:

  • Hvordan NAV bruker «Team Topologies» i praksis: Tommy Jocmsen og Anders Skifte vil fortelle hvordan de bruker Team Topology i NAV. Hør den imponerende historien om hvordan de har erstattet store prosjekter med autonome produktteam og økt både endringsevnen og innovasjonstakten.

  • Team Agile: Når Benedicte Fjellanger og Henrik Byremo øser av sine erfaringer vil du få høre hva produktteam egentlig handler om og hva som skal til for å lykkes. Her får du også tips til hvordan du kan få med hele virksomheten, ikke bare IT.

  • Team-kultur med Ing-Mari Nordborg fra RedHat: På pre-konferansen kan du bli med på en superspennende workshop om å bygge team-kultur. Ing-Mari bibliotek med øvelser og samarbeidsverktøy som brukes for å jobbe med teamkultur og skape høy-prestasjonsteam. I workshopen får du selv oppleve hvilken forskjell det kan gjøre for et team å jobbe bevisst med kultur og samarbeid. Og best av alt: Du får tilgang på hele biblioteket med gode øvelser og verktøy etter workshopen.

Pre-konferanse: Se vår workshop-meny her!


Vil din virksomhet være sponsor eller utstiller?

Påmeldingen til utstillingen har startet og beste utstillerplassene går unna først.
Utstilling gir en ypperlig anledning til å vise fram hvilke produkter og tjenester du som leverandør kan tilby. Vi oppfordrer alle leverandører til å ha spennende og innholdsrike stands, og det kommer til å bli både rebus og mye aktivitet i utstillingslokalet.

Utstillingen er forresten ikke bare for leverandør-organisasjoner: Stadig flere brukerorganisasjoner ønsker seg plass på utstillingen. Å vise frem en attraktiv arbeidsplass med spennende tjenester kan være et meget effektivt grep for å tiltrekke seg talenter!

Last ned sponsorskjema her!


Hjelp oss å spre budskapet om konferansen!

itSMF Norge en brukerstyrt interesseorganisasjon som drives av og for sine medlemmer. Konferansekomiteen består av ildsjeler som jobber på frivillig basis. Det samme gjelder alle de fantastiske foredragsholderne som stiller opp og entusiastisk deler av sin erfaring. De gjør at dette konferanseprogrammet virkelig er blitt et 20-års-jubileum verdig!

Vårt neste mål er å få med 500 deltakere og da trenger vi din hjelp!
Slik kan du være med på å spre budskapet:

  • Send nyhetsbrevet videre til venner og kolleger som bør få høre om konferansen.

  • Kopier interessante avsnitt fra nyhetsbrevet og send dem ut i interne nyhetsbrev

  • Kommenter og del poster vi legger ut i sosiale medier.

  • Og ikke minst: Fortell om konferansen til de du møter på din vei.

Vi satser på stappfullt hus på jubileumskonferansen!
La oss sammen skape den møteplassen som kan løfte norske virksomheter videre.

Beste hilsen fra Signe-Marie Hernes Bjerke,
Konferanseleder for itSMF-konferansen 2022

Silje Falla Tørmoen