itSMF nyhetsbrev uke 26

Verdens mest ambisiøse itSMF-konferanse setter fokus på digital transformasjon for en bærekraftig fremtid!

#itsmrevolution er i gang! En ny æra er kommet for å bli, der smidig metodikk setter standarden for neste generasjon service management. Det handler om en akselerert IT-støttet verdiskapning, der virksomheten må ta roret og sette stø kurs!

Vi inviterer alle som jobber med leveranser som krever teknologi - uavhengig av stilling, bransje og bakgrunn! På selveste 20-årsjubileet har vi håndplukket spennende og relevante foredragsholdere som deler historier og læringspunkter fra virkeligheten!

Les mer og meld deg på nå!


Niklas Modig – itSMF-konferansens best rangerte foredragsholder – returnerer med Lean, effektivitetsparadokset og den digitale transformasjon!

Niklas er Europas ledende ekspert på Lean og virksomhetsutvikling og foredragene blir omtalt som de mest pedagogiske og inspirerende innen sitt felt!

Han var den første utenlandske forsker som fikk studere konseptet Lean hos Toyota i Japan og basert på sin forskning skrev han boken “This Is Lean – Resolving the Efficiency Paradox”, som er oversatt til 17 språk! Vi gleder oss til å dele Niklas sin kunnskap med deltagerne på itSMF-konferansen 2022!


Workshops ledet av de beste innen sitt fagfelt!

Workshopene våre er ekstremt populære med begrenset antall plasser! Vi har fokus på mindre grupper for å gi maksimal verdi til hver deltaker.

I år har vi blant annet sikret oss “The Phoenix Project” – en DevOps-simulering med Gnist – ett av Norges mest spennende selskap innen teknologiledelse og smidighet!

På denne workshopen kan du selv oppleve effekten av å jobbe på nye måter. Marley fra Gnist har flere års erfaring med smidig utvikling i Norden og er blant årets 50 fremste tech-kvinner! Sammen med seg på laget har hun Arne Henrik, som er en erfaren leder og foredragsholder med 14 års erfaring innen IT i Forsvaret!

Det gjelder å sikre seg plasser på workshopene tidlig, erfaringsmessig går disse fort unna!

Les om flere workshops her!

Silje Falla Tørmoen