The IT Service Management Forum

Forside/Nyheter


Nyheter

RSS feed

Onsdag 8. oktober i Trondheim

ITIL-dagen 2014

8. oktober blir datoen for den årlige og etter hvert så tradisjonsrike ITIL-dagen i Trondheim. I år vil den bli avholdt på nye Scandic Lerkendal Hotell, og du vil få muligheten til både å lytte til foredrag og delta i workshop. Her følger det foreløpige programmet, selv om det vil bli lagt ut mer utfyllende informasjon om de forskjellige delene etter hvert. Det viktigste er at du setter av dagen!

Tirsdag 9. september 2014 i Stavanger

itSMF Rogaland inviterer til medlemsmøte: Service Management verktøy i skyen – prosessforbedringer og erfaringer med skyløsning i implementasjonsfasen

Vi har invitert to selskaper, Statoil (www.statoil.com) og Hatteland (www.hatteland.com), som har implementert sitt Service Managementverktøy i skyen.Vi vil få høre disse fortelle om sine erfaringer fra implementeringen fra to vinkler.  Det vil være fokus på prosessforbedringene man har inkludert i prosjektet, samt det å få til en sikker og effektiv løsning i skyen.

 

Onsdag 17. september 2014 i Kristiansand

itSMF Sørlandet arrangerer Workshop om "ITIL i liten skala - hvordan og hvorfor"

Denne workshopen handler om hvordan man kan tilnærme seg ITIL i mindre organisasjoner gjennom å velge de rette godbitene og nedskalere til en praktisk/pragmatisk tilnærming. Workshopen ledes av Stig Bjørling Ellingsen, senior rådgiver og coach, Prosesshuset og Tore Johansen, Service Level Manager, NTNU.
 

Invitasjon til utstillere og sponsorer på itSMF-konferansen 2015

I 2015 tilbyr vi to ulike sponsorpakker, henholdsvis hovedsponsor og samarbeidspartner, i tillegg er det mulighet å delta kun som utstiller. Frist for å melde seg som hovedsponsor er tirsdag 17. oktober! Hovedsponsorene som melder seg vil få beskjed innen fredag 18. oktober om de har blitt valgt ut. Tildeling av samarbeidspartner- og utstiller pakken er basert på førstemann til mølla prinsippet i forhold til bestilling.

2014-05-28

Prisutdelinger på itSMF konferansen 2014

Årets ITSM-initiativ og Årets ildsjel for 2013

itSMF Norge deler hvert år ut priser for å hedre god innsats innenfor IT Service Management-området. På årets itSMF-konferanse 12.-13. mars ble det delt ut to priser for året 2013, nemlig «Årets ITSM-initiativ» og «Årets ildsjel.»

Årets itSMF-konferanse 12.-13. mars satte ny rekord med 630 deltakere!

Neste år må vi til nytt hotell for å få bedre plass! Konferansen ble en stor suksess, og sjelden har vi fått så bred presseomtale, både nasjonalt og internasjonalt!

2014-03-26

News from the itSMF International Board of Management

At the recent handover Board Meeting of the International Board of Management, the following Directors were elected to office for the 2014 year:

  • Chairman : Bartosz Górczyński
  • Vice Chairman : Alejandro Debenedet
  • Treasurer; Colin Rudd, and
  • Board Secretary:  Harold Petersen

Read more

Nyeste bøker